HTML

Újpest

Szeretünk itt élni, és látunk sok mindent. Látunk sok mindent, és nem fordítjuk el a fejünket, hanem megírjuk. Ha jót látunk azt, ha rosszat, azt. Írd meg Te is nekünk! ujpest@index.hu

Feed: Iratkozz fel, hogy le ne maradj!

Illegális pornóstúdióra csaptak le Újpesten

2010.01.27. 09:39 ujpest.blog.hu

Egy illegális pornófilmforgatást számoltak fel a rendőrök a hétvégén Újpesten, adta hírül kedden a TV2 hírműsora. A Tények úgy tudja, hogy egy szado-mazo film forgatásáról vittek el több embert.

Néhányukat személyi szabadság megsértésével gyanúsították meg, vagyis nem minden szereplő egyezett bele mindenbe, ami a forgatás közben történt. A Tények információi szerint az egyik gyanúsított rendőr.

Ez utóbbit hivatalosan nem erősítették meg, mindenesetre a BRFK közölte: szerdán egy IV. kerületi illegális pornófilmstúdió felszámolása ügyében tartanak sajtótájékoztatót.

A sajtótájékoztatóról az index készített cikket illetve videót:

 

Ha valaki tudja vagy látta, hogy hol történt ez, írja meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr871705850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása