HTML

Újpest

Szeretünk itt élni, és látunk sok mindent. Látunk sok mindent, és nem fordítjuk el a fejünket, hanem megírjuk. Ha jót látunk azt, ha rosszat, azt. Írd meg Te is nekünk! ujpest@index.hu

Feed: Iratkozz fel, hogy le ne maradj!

Gerilla reklám Újpest-Központban

2010.02.15. 20:08 Stefidzsi

Ma reggel az alábbi reklámtáblával találkoztam:

Stefidzsi: gerilla reklám

Ami a képen nem látszik rendesen: a fehér műanyag lapra kék filccel került föl a felirat, majd fehér kábelkötegelővel rögzítették a korláthoz.

Mondjuk ha én lennék az önkormányzat és jófej lennék (na jó, ez a két dolog eleve kizárja egymást :)  szóval akkor megmondanám nekik, hogy ha felújítják mondjuk azt a lépcsőt, akkor maradhat a reklám. :)

Kíváncsi vagyok az önkormányzat mennyi idő alatt figyel fel rá - lehet tippelni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr181761337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kétkedő · http://egypar.blog.hu/ 2010.02.24. 01:14:30

XII. kerület Alkotás út 61,59-es villamos megállójában is van egy ilyen, ugyanígy a lépcső tetején. Ha filccel írt a felirat, a tavaszi esők lehet szét is mossák gyorsan. Akkor lesz igazán látványosan otromba.

legipet 2010.02.24. 06:10:27

úgy vélem, ez nem önkormányzati, hanem bkv hatáskör.
süti beállítások módosítása