HTML

Újpest

Szeretünk itt élni, és látunk sok mindent. Látunk sok mindent, és nem fordítjuk el a fejünket, hanem megírjuk. Ha jót látunk azt, ha rosszat, azt. Írd meg Te is nekünk! ujpest@index.hu

Feed: Iratkozz fel, hogy le ne maradj!

Megszülettünk!

2009.12.13. 22:39 ujpest.blog.hu

Körülbelül egy éve fordult meg a fejünkben először ennek a blognak a gondolata. Egyéb elfoglaltságok miatt akkor még nem tudtuk megvalósítani, de ez alatt az idő alatt folyamatosan érett a gondolat. Mára úgy gondoljuk, mindenképpen szükség van egy ilyen fórumra!

Újpesten lakunk. Itt élünk évek, évtizedek óta, itt nőttünk fel, itt járunk mindennap. Megszerettük ezt a várost, szeretjük értékeit. "S ha néha lábamhoz térdepel egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom, tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton".

Szeretünk itt élni, és látunk sok mindent. Látunk sok mindent, és nem fordítjuk el a fejünket. Észrevesszük ami itt történik, és megírjuk. Ha jót látunk, azt, ha rosszat, azt. Reméljük, minél több kellemeset kell majd írnunk!

Újpestiek vagyunk, de azért nem állunk meg Újpest hivatalos határánál, így ha fontos dolgot látunk a környező területeken, arról is szó fog esni.

Szívesen közlünk lakossági leveleket, bizonyára Te is értékeled a kedvező változásokat és
Neked is vannak jó ötleteid Újpestről! Te se fordítsd el a fejedet, hanem írj nekünk!

Email címünk:
ujpest@index.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr971595383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legipet 2010.03.17. 15:22:49

azért ennél több dolog történik Újpesten, mint amit a blogon publikáltok...
süti beállítások módosítása